НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

ИНДУСТРИИ

Индустриите, на които можем да предоставим услуги

Ние от FCD-Express работим с различни индустрии, като гарантираме ефективност
и надеждност при доставката на вашите товари.

Индустриална стока

Всички ваши високотехнологични, текстилни, модни, спортни стоки, машини и оборудване можем да доставим на конкурентни цени. Можем да поемем дългосрочен ангажимент, така че да сте сигурни, че транспортните ви нужди са покрити през цялата година.

Автомобилен сектор

В един от нашите най-натоварени сектори, ние можем да направим оферта за транспортиране на вашите товари дори на годишен договор. Извършваме много експресни доставки, така че производството да не спира.

Козметика

Транспортът на продукти за козметичният бранш винаги се е характеризирал с висока динамика. Краткосрочни доставки на широка гама от продукти, многократни доставки и надеждни доставки в цяла Европа също са предлагани от FCD-Express.

Фармацевтични

Ние от FCD-Express можем да осъществим транспортирането на такива товари с помощта на нашия опит и широк набор от контакти, изградени през годините в транспортния бизнес.

Изкуство

FCD-Express се грижи за безопасното изпращане и доставка на всички ваши картини, скулптури и антики, както и за пълното прехвърляне на художествени галерии. Поверете ни най-ценните си вещи!

Извънгабаритен транспорт

FCD-Express може да осигури логистична услуга и решение за вашия извънгабаритен товар. Ако трябва да транспортирате такъв товар в цяла Европа, ние можем да го организираме за вас.

Отворете чата
Как можем да ви помогнем?
Здравейте и добре дошли в FCD-Express!
Как можем да ви помогнем?