НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

ЗА НАС

По-бързо, отколкото
можете да си представите
за нас

Транспорт и логистика в цяла Европа

В продължение на много години в бизнеса, ние натрупахме богат опит и компетентност. Ние знаем точно какво е необходимо, за да получите вашите стоки там, където трябва да бъдат, когато трябва да бъдат. Щастливи сме да ви помогнем да вземете най-добрите транспортни решения за нуждите на вашия бизнес.

Ние предлагаме на нашите клиенти широка гама от услуги. Стремим се да предоставим възможно най-доброто качество на услугите, затова инвестираме много в нашата инфраструктура и нашия персонал. Разполагаме с модерен автопарк и нашите складове са на ключови точки в цяла Европа. Нашите служители са добре обучени и са ангажирани да предоставят изключителни услуги.

На пазара от 2011 г. Компанията има три офиса в България със седалища в София, Кюстендил и Благоевград

Доказали се на пазара, като коректна компания, ние разполагаме с невероятно богата гама от превозвачи, способни да доставят всички ваши стоки!

Мисия

Нашата фирмена философия

Нашите клиенти са на първо място за нас. Стремим се да предоставяме възможно най-доброто обслужване и постоянно да подобряваме нашата ефективност и качество. Ние предлагаме широка гама от услуги и винаги сме готови да направим всичко възможно, за да отговорим на вашите нужди. Ако търсите надежден партньор, FCD Express е правилният избор за вас.

Ние ценим прозрачните и честни бизнес отношения с нашите клиенти и винаги ви даваме честен отговор. Ние сме гъвкави и отзивчиви и винаги се стремим да намерим най-доброто решение за вашите нужди.

Знаем, че всеки клиент е различен. Ето защо предлагаме набор от услуги, които да отговарят на вашите специфични нужди. Винаги сме на разположение, за да Ви предложим съвет и решение. Ние сме тук за вас 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, така че винаги можете да се свържете с нас, когато имате нужда.

Доверете ни се и постигнете устойчив успех за вашия бизнес.

Георги Цветков, Управител

Част от нашия екип

Нашият екип от опитни професионалисти се ангажира да осигури първокласна услуга, за да гарантира, че вашите логистични нужди протичат гладко.

Георги Цветков
Управител
Кристиян Иванов
Мениджър продажби
Георгина Цветкова
Мениджър счетоводство

FIATA – Международна федерация на асоциациите на спедиторите, е неправителствена организация, представляваща спедиторите по целия свят. Членството във FIATA означава стандарти за качество.

TÜV Rheinland AG е със седалище в Кьолн. TÜV Rheinland работи като организация за технически тестове в областта на безопасността, ефективността и качеството. Членството в TÜV Rheinland означава стандарт за качество.

Отворете чата
Как можем да ви помогнем?
Здравейте и добре дошли в FCD-Express!
Как можем да ви помогнем?